Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Затримали молодика з наркотиками, кийком та газовим балончиком

16 квітня 2017 р., 12:25

У Мукачеві

Екіпажем патрульної поліції у Мукачеві по вул.Крилова було виявлено невідомого громадянина, який побачивши патрульних прискорив рух. Дана поведінка здалась патрульним підозрілою, було прийнято рішення поспілкуватися із даним громадянином. Під час спілкування останній помітно нервував, було прийнято рішення провести поверхневу перевірку згідно ст.34 ЗУ "Про НП" так як виникла підозра, що в даного громадянина можуть знаходитися речі які заборонені або обмежені в обігу. 

Під час якої було виявлено паперовий згорток в якому знаходилася подріблена речовина зеленого кольору з виду схожа на наркотичну, - марихуану. 

Також, у даного громадянина, було виявлено металевий телескопічний кийок, з виду схожий на холодну зброю, та газовий балончик, марка та модель якого була знищена шляхом тертя. Оскільки в діях громадянина вбачаються ознаки злочину відповідальність за який передбачено ч.1ст.309 ККУ та ч.2 ст.263 ККУ на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp