Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль каже, що Балога - трепло

19 квітня 2017 р., 08:30

Губернатора Закарпаття зачепила поширена Балогою інформація про подвійне громадянство голів РДА на Закарпатті і канадські паспорти Москаля і його родини

– Якщо у пана Балоги є докази, що кілька голів райдержадміністрацій на Закарпатті мають подвійне громадянство, нехай оприлюднить їх, і ці люди будуть звільнені з посад протягом трьох днів, – заявляє Геннадій Москаль у відповідь на твердження народного депутата В.Балоги про те, що «Президент призначив на кілька посад голови РДА на Закарпатті угорців з двома паспортами». – Однак я наперед запевняю всіх, що жодних доказів не буде, оскільки Балога – це звичайне, перепрошую, трепло, яке несе в ЗМІ різні нісенітниці й не відповідає за них.

Недавно, наприклад, цей панок заявив, начебто вся моя сім’я і діти мають канадське громадянство. При тому, що, по-перше, сам я жодного разу в Канаді не був, тому апріорі не можу мати громадянства цієї країни, по-друге, маю тільки одну доньку, а не дітей, а, по-третє, Канада не приховує громадянство своїх мешканців, тому ці факти легко перевірити у відкритих джерелах.

Балога взагалі не орієнтується, що відбувається на Закарпатті, він навіть не знає, що з усіх голів РДА в області є тільки один угорець за національністю (а не кілька, як твердить цей нардеп). Це очільник Берегівської РДА Іштван Петрушка, котрий перед призначенням на посаду проходив спецперевірку, і котрий – я відповідально заявляю – не має угорського громадянства. З усіх держслужбовців на Закарпатті угорське громадянство встановлене тільки в однопартійця Балоги – члена «Єдиного центру», колишнього начальника управління освіти Берегівської РДА Василя Лендєла.

Котрий після виявлення цього факту був звільнений із посади за три дні. Я розумію, що в Україні свобода слова, тому кожен може говорити, що заманеться. Однак закликаю ЗМІ уважніше ставитися до тверджень В.Балоги, котрий, так би мовити, через обмежені природні здібності, а іноді й зумисно поширює про Закарпаття різні небилиці й нісенітниці.

читач 19.04.2017 09:29 IP: 81.215.112.92
Хоч один челядник Москаль наважився правду сказати про балогу, бо всі інші чомусь цього панчука бояться. Геннадій Москаль в цьому плані молодець, бо не боїться нікого і нічого, а балога - балабол.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp