Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Іршава боротиметься з терористами?

25 червня 2014 р., 12:47

Особливо пильно наглядатимуть за мешканцями готелів

У міськвиконкомі обговорили деякі заходи щодо посилення нагляду за об’єктами, на яких можливі великі скупчення людей, у зв’язку із можливими терористичними діями.

Днями у міській раді відбулася нарада за участю керівників дитячих навчальних закладів міста, Іршавського КПВ, автопарку та автостанції, міського ринку, готелів та закладів громадського харчування.

Було наголошено, що особливу увагу слід звернути адміністраторам готелів на осіб, які поселяються до закладу. А також водіям та пасажирам громадського транспорту бути уважними і не брати до рук незнайомі предмети чи сумки залишені у транспорті, або ж побачені (дитячих іграшок, пакунків, подарункових коробок тощо) на дорогах, тротуарах, у під’їздах багатоквартирних будинків, на власних прибудинкових ділянках, пильно стежити за дітьми у місцях великих скупчень людей.

До уваги містян, у разі, якщо ви натрапила на підозрілий предмет, задля власної безпеки, звертайтеся до правоохоронних органів – 102 – міліція, 2-15-04 – райвідділ Державної служби з питань надзвичайних ситуацій або 2-26-42 – приймальня міської ради.

Дзеркало Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp