Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині проводжатимуть вівчарів на полонину

2 травня 2017 р., 19:20

6-го травня

Вже скоро відбудеться цей довгоочікуваний захід – традиційне районне свято «Весняний полонинський хід», яке цьогоріч відбудеться 6 травня. Основна частина заходу проходитиме на селищному стадіоні.

Цьогоріч буде залучено виноробів, різьбярів та митців народного мистецтва не тільки з Тячівського, а й сусідніх районів. Відбудеться традиційне запалення полонинської ватри на учасників торжества чекатиме сюрприз.

– Це традиційне святкування проходитиме вже 14 –й рік поспіль, в якому зібрано багатство національних костюмів, різноманіття робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва, велика кількість поціновувачів народних традицій. Вже активно тривають підготовчі процеси до свята. Ми працюємо, над тим, щоб багате культурне та природне надбання нашого району стало доступним для кожного, хто прагне відкрити для себе Тячівщину. Отож усі охочі, мають нагоду долучитися до «Весняного полонинського ходу». Свята, на якому ми вшановуємо нелегку працю, таланти та вміння господарювати. – розповів голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук.
Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp