Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві створять для молоді Школу лідерства

3 травня 2017 р., 10:59

З ініціативи міського голови

У Мукачеві для шкільної молоді міста діятиме Школа лідерства при міському голові - двомісячна навчальна програма, головною метою якої є створення команди молодих лідерів.

В програмі школи: навчальні семінари, тренінги на такі теми, як права людини, ефективна робота в команді, проектний менеджмент, навики спілкування та ораторського мистецтва, а також мотивуючі зустрічі з експертами у різних сферах.

Курс складається з двох етапів – навчального та практичного. Під час навчання використовуються передові методи неформальної освіти, в тому числі програми Ради Європи.

Навчальний етап складається з курсів:
Права людини;
Молодіжна політика;
Командотворення;
Проектний менеджмент;
Ораторське мистецтво.

Кожен курс складається з триденного тренінгу, домашнього завдання та самостійної роботи з використанням онлайн платформи Moodle. Саме цю платформу використовують більшість навчальних закладів світу для організації дистанційного навчання.

Під час практичного етапу учасники матимуть можливість пройти стажування в обраних підрозділах міської ради, прийняти участь в освітніх екскурсіях та підготувати власні проекти, найкращі з яких будуть реалізовані.

Учасниками проекту є учні 8-10 класів шкіл м. Мукачево, лідери шкільного самоврядування, старости класів та просто активна шкільна молодь.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp