Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Учасники Школи лідерства взяли участь у тренінгу з прав людини

9 травня 2017 р., 19:30

Який відбувався цими вихідними у Мукачеві

Дводенний тренінг був проведений з застосуванням ігрових вправ та інтерактивних методик за навчальною програмою освіти в галузі прав людини Ради Європи.

Учасники дізнались про права людини, документи та механізми, що гарантують захист прав людини, навчились виявляти мову ворожнечі онлайн та дізнались, як допомогти жертві кібернасильства, а також долучились до молодіжної кампанії Ради Європи за права людини в інтернеті "No Hate Speech Movement". Крім того, присутні зустрілись з цікавими гостями, дізнались про програму наставництва для дітей героїв АТО "Старший брат" від Львівської Освітньої Фундації.

Це перший з п’яти освітніх тренінгів, які пройдуть учасники в рамках навчального етапу. Серед яких також молодіжна політика, командотворення, проектний менеджмент та ораторське мистецтво.

Тренінг організовано головою громадської організації “Молодіжні Ініціативи Закарпаття” Денисом Соболем та за активного сприяння міського голови м. Мукачева – Андрія Балоги. В рамках Освітнього проекту Школа Лідерства при міському голові м. Мукачева.

{g}

Нагадаємо, Школа Лідерства - це двомісячна навчальна програма для шкільної молоді м. Мукачева, головною метою якої є створення команди молодіжних лідерів, через неформальну освіту, розвиток лідерських навичок та спільну діяльність.

У програмі школи: навчальні семінари, тренінги на тему прав людини, ефективної роботи в команді, проектного менеджменту, навиків спілкування, ораторського мистецтва, мотивуючі зустрічі з цікавими людьми та експерименти у різних сферах.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp