Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

4 закарпатців випити перед дорогою не побоялися

3 травня 2017 р., 17:40

І сіли за кермо

Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння задокументовано в Іршавському, Виноградівському, Тячівському районах На автодорозі Іршава-Довге працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ-2107, водій якого порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував 66-річний житель с.Бронька Іршавського району. Чоловік не мав водійського посвідчення і виявляв ознаки алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення відмовився, тож у присутності двох свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в нетверезому стані і без посвідчення водія. Машину забрав під розписку тверезий водій. 

Іншого нетверезого іршавчанина правоохоронці спіймали на автодорозі між селом Ільниця та Іршавою. Наряд ГШР помітив автомобіль ВАЗ-2101, який рухався зі сторони в сторону, створюючи аварійну ситуацію. Водія зупинили для перевірки. За кермом він перебував у нетверезому стані. Драгер засвідчив у водія 1,5 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Машину забрали під розписку родичі водія. У Виноградівському районі правоохоронці зупинили мопед під керуванням 45-річного жителя с.Дротинці. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення чоловік відмовився, про що було складено відповідний адмінпротокол. У смт.Дубове в Тячівському районі наряд ГШР також зупинив мопед. За кермом перебував без захисного шолома 17-річний житель с.Красна Тячівського району. Юний водій керував чужим мопедом, перебував у стані алкогольного сп’яніння і не мав жодних документів. Від медосвідчення юнак відмовився, про що в присутності свідків було складено відповідні протоколи. Мопед забрав його власник. На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння). 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp