Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Потяг "Київ-Солотвино" вирушає в дорогу

4 травня 2017 р., 15:41

Від учора

Починаючи із середи, 3 травня, на Закарпаття з Києва і в зворотному напрямку починає курсувати додатковий поїзд № 213/214 «Київ – Солотвино».
Поїзд їздитиме через день по непарних датах із Києва із зупинками на станціях (у межах Закарпаття) – Батьово, Берегово, Боржава, Виноградово, Королево, Хуст, Тячів, Тересва, Солотвино. Час відправки з Києва – 18.34, прибуття на станцію «Солотвино» о 13.42 наступного дня. Із Солотвина поїзд відправлятиметься по парних числах о 14.55 і прибуватиме до Києва о 10.05 наступного дня.

Додатковий поїзд забезпечить пряме залізничне сполучення Києва із населеними пунктами cхідного Закарпаття. Відтепер мешканці Солотвина, Хуста, Тячева, Виноградова, Берегова, Королева, Виноградова та прилеглих сіл мають можливість швидко і зручно поїхати залізницею до столиці й повернутися додому.

«Призначення цього поїзда стане потужним імпульсом для розвитку туристичної галузі цього регіону, що сприятиме розвитку економіки та створенню нових робочих місць. Раніше Східне Закарпаття було позбавлене прямого залізничного сполучення з Києвом – в цей регіон курсував лише поїзд Львів – Солотвино», – зазначив, анонсуючи в квітні запуск нового поїзду за маршрутом, голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун.

До слова, вартість квитка для проїзду в купе в один бік становить 393,08 грн.

При цьому потяг курсуватиме маршрутом через Мукачево і Стрий.

Khust.Today

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp