Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Михайло Рівіс зустрівся з новопризначеним словацьким генконсулом

12 травня 2017 р., 16:17

Сьогодні

У другій половині дня, 12 травня, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс прийняв новопризначеного Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Мірослава Мойжіту, котрий нещодавно приступив до виконання своїх дипломатичних повноважень.

Очільник облради найперше привітав дипломата з призначення на посаду. Побажав успіхів у праці та наголосив що обласна рада веде активне міжнародне та міжрегіональне співробітництво, зокрема й двома краями Словаччини - Кошицьким та Пряшівським.

- Наше добросусідство з Європейськими країнами відкриває широку перспективу і можливості використання багатосторонньої транскордонної співпраці у різних сферах суспільно-політичного, економічного та культурного життя, обміну досвідом впровадження європейських цінностей та стандартів, розвитку та поглиблення гуманітарних контактів між людьми. А тому підтримка дипломатичних установ, у т.ч. й Словацького консульства, є для нас дуже важливою, - підкреслив Михайло Рівіс.

Мірослав Мойжіта подякував за зустріч та наголосив, що наразі він вивчає коло питань, які входять у його компетенцію, знайомиться з керівництвом області та міста, спілкується з депутатами. І в рамках своїх повноважень сприятиме розбудові ділових та дружніх стосунків між країнами та краями зокрема.

На завершення М.Рівіс запросив дипломати на святкування Дня добросусідства України та Словаччини, яке відбудеться завтра, 13 травня, на українсько-словацькому кордоні.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp