Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майстри краси їдуть майстри краси

18 травня 2017 р., 16:20

“ROYAL BEAUTY – Кубок Карпат 2017” (місце проведення «Золота гора»), який проходитиме 19-20 травня на Закарпатті.

Захід збере найпотужніших професіоналів перукарського мистецтва, візажу та нігтьової естетики з цілої України та закордону.

Також захід відвідають високопоставлені особи, Іштван Грежа, Урядовий комісар Угорщини, Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайло, Дьердь Молнар директор національної інтеграції Національного інституту стратегічних досліджень Угорщини, Ласло Віраг голова KMVSZ, Іштван Бочкаї засновник курсів успіху, фахівець в області маркетингу, і т.д.

На престижний конкурс «ROYAL BEAUTY – Кубок Карпат 2017» приїдуть конкурсанти з Угорщини, Румунії, Словаччини, Італії, Білорусії та Ізраїлю. Еліта індустрії краси приїжджає з Києва, Харкова, Одеси, зі Львова, з Чернівців, Рівного та Івано-Франківська. Закарпаття, серед інших, представлятимуть майстри із Ужгорода, Мукачева, Берегова, Тячева та з Виноградова та інших міст України. Призери чемпіонату отримують медалі, грамоти, кубки та цінні призи від спонсорів і подарункові сертифікати які дають змогу безкоштовно відвідати термальні басейни SPA-комплексу «Золота Гора». На сьогодні вже зареєстровано близько 300 учасників на різні конкурси та номінації в категоріях «Юніор», «Майстер», «Стиліст»/«Профі». Відвідувачі “ROYAL BEAUTY – Кубок Карпат 2017” зможуть побачити змагання любителів та професіоналів індустрії краси у багатьох номінаціях. Кваліфікований склад суддів міжнародного класу забезпечить якісну та прозору оцінку конкурсантів, адже у кожного з них багаторічний досвід суддівства та перемоги на світових чемпіонатах: перукарського мистецтва, нігтьової естетики, візажу».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp