Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли до дітей (ФОТО)

20 травня 2017 р., 13:20

Нагадати про безпеку

В рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності співробітники оперативно-рятувальної служби Закарпатської області продовжують навчати дітей правилам та основам безпечного життя. Адже найважливішою передумовою безпеки дитини є прищеплення їй з раннього віку необхідних знань та вмінь у сфері пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Так, 19 травня співробітники Міжгірського підрозділу ДСНС провели профілактичні бесіди з учнями 7-8 класів Вучківського навчально-виховного комплексу та школярами ЗОШ І-ІІІ ст. села Верхній Студений. Дітям нагадали про безпечний відпочинок у лісових масивах та біля водойм. Також закликали бути обережними у поводженні із вогнем. Також, рятувальники практично показали присутнім як правильно користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Того ж дня аналогічний захід відбувся у м. Хуст. Рятувальники завітали до ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, де розповіли про небезпеку вогняного лиха та виклали основні вимоги правил безпечної життєдіяльності. Далі працівники оперативно-рятувальної служби районного центру ознайомили малечу з пожежно-технічним обладнанням та спорядженням пожежника-рятувальника, тактико-технічними характеристиками пожежного автомобіля та здійснили показові виступи перед учнями.
Наприкінці заходу було наголошено школярам про небезпеку до якої призводять пустощі з вогнем, діти подякували рятувальникам та пообіцяли бути обережними з вогнем.













У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp