Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відчуття дива для маленьких переселенців (ФОТО)

29 грудня 2015 р., 16:00

Свято відбулося сьогодні.

29 грудня працівники регіонального штабу Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО завітали з новорічними подарунками до діток-переселенців, що мешкають в обласному центрі Закарпаття.

 

Така допомога стала можливою за підтримки радника Міністра соціальної політики України з питань внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області Геннадія Степанова.

Урочистий захід відбувся в одному з готельних комплексів, де переважно мешкають сім’ї внутрішньо переміщених осіб. Понад 30 діток отримали від заступника начальника закарпатських рятувальників Богдана Ільковича солодкі подарунки та привітання з наступаючим Новим роком.

«Ця акція є не поодиноким випадком. Спільно з регіональним штабом Закарпатської області з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, громадськими та волонтерськими організаціями, оперативно-рятувальна служба надає різноманітну допомогу людям, які були вимушені залишити власні домівки через проведення бойових дій. Це і гуманітарна, і консультативна допомога, а також різноманітні заохочення у вигляді подарунків напередодні свят», - підсумував Богдан Миколайович.







У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp