Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Франческо Габбані назвав Євробачення в Україні фантастичним

23 травня 2017 р., 08:20

У телеефірі Morgenmagazin

20 травня 2017 року на www.eurofestivalnews.com вийшла стаття про італійського співака Франческо Габбані, який у німецькій ранковій телепередачі Morgenmagazinрозповів про свої враження від пісенного конкурсу Євробачення-2017. «Я задоволений тим, як усе пройшло, - сказав Габбані - для мене це великий досвід, повний емоцій, це була прекрасна можливість представити свою музику європейській аудиторії. Звичайно, всі сприймають пісенний конкурс, як змагання, але я особисто цього не роблю. Що для мене було найкращим? Головна Арена конкурсу з численною публікою. Найскладнішим, безперечно, були репетиції, яких було дуже багато». Morgenmagazin - ранкове шоу на німецькому національному телеканалі, воно є одним із найбільш популярних в Німеччині. Франческо Габбані був гостем програми, куди завітав, щоб презентувати свій новий альбом «Magellan». Також Габбані розповів про успіх своєї пісні «Occidentali’s Karma» на YouTube. 

«Я думаю, що пісні не для тих, хто їх пише, а для тих, хто їх слухає. Я хотів би писати саме такі пісні» - прокоментував співак. В ефірі Morgenmagazin Франческо Габбані виконав на фортепіано акустичну версію «Occidentali’s Karma», з якою він представляв Італію на пісенному конкурсі Євробачення у Києві.

Відео можна переглянути за посиланням.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp