Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лісівники стверджують, що рубка на Хустщині законна

25 травня 2017 р., 16:22

І додають відповідний документ

Учора, 24 травня, на каналі «You Tube», соц. мережі «Фейсбук» та деяких закарпатських ЗМІ було опубліковано фото та відео рубки в урочищі «Зарічне» на території лісового фонду Хустського лісництва ДП «Хустське ЛДГ».

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє, що заготівля деревини дійсно проводиться в санітарно-вибіркових рубках згідно лісорубного квитка № 554494 від 28 березня поточного року.

Також зазначаємо, що дані рубки проводяться також у кварталі 18 виділі 16 загальною масою 127 кбм та кв 27 виділі 1 загальною масою 52 кбм. Дані ділянки включені до плану санітарно-оздоровчих заходів на 2017 рік. А верхній склад, який зображений на фото не належить Хустському лісництву, так як на ньому зображено продукцію хвойних порід, а в урочищі «Зарічне» склад насадження буковий.

 

У зв'язку з великим попитом населення на дрова паливні продукція з лісосік реалізовується для потреб місцевого населення згідно їхніх заяв (так як Зарічне не газифіковане), з верхніх складів. Транспортні послуги ДП «Хустське ЛДГ» не надає. За 2017 рік гужовим транспортом вивезено дров паливних загальним об'ємом 135 кбм.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp