Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Податкова міліція Закарпаття розкрила схему ухилення від сплати більше 4,4 мільйонів податків (ФОТО)

3 червня 2017 р., 12:41

У Закарпатській області співробітники податкової міліції викрили посадових осіб підприємства, які підозрюються в ухиленні від сплати 4,4 млн грн податків.

Встановлено, що посадові особи однієї з компаній, зареєстрованої в Ужгороді, яка займається неспеціалізованою оптовою торгівлею, здійснюючи в період 2016-2017 років фінансово-господарську діяльність, умисно ухилилися від сплати податків, шляхом не відображення в бухгалтерському та податковому обліках підприємства фактичних об’єктів оподаткування від реалізації імпортованих та придбаних на території України товарів (побутової хімії), що призвело до ненадходження до бюджету коштів у особливо великих розмірах.

{g}

Відтак, в рамках проведення операції «Рубіж-2017», слідчо-оперативною групою ГУ ДФС у Закарпатській області, на підставі ухвал Ужгородського міськрайонного суду в Закарпатській області, проведено шість обшуків в офісних та складських приміщеннях вищезгаданої компанії, також за місцем проживання посадових осіб підприємства та інших осіб причетних до його діяльності.

Таким чином, за результатами проведених обшуків, за однією з адрес виявлено: побутові миючі засоби торгової марки «Exellent» 12 104 пляшки, ємністю5,65 л,4,9 л,3 л та0,4 л; 108 відер, ємністю8 кг; 288 пакунків, ємністю4,5 кг.

За іншими адресами – побутові миючі засоби без назви, ємністю6 кг, в кількості 22 відра; побутові миючі засоби торгової марки «Blitz» ємністю10 кг, 11 пакунків; побутові миючі засоби торгової марки «Exellent», «Persil», «Ariel», «Proff» в кількості 4570 пляшки, ємністю5,65 л,4,9 л,3 л та2 л; пакувальну плівку для порошку; етикетки та контретикетки «Ariel» та «Persil»; фінансово-господарські документи; відео-реєстратори – 2 шт.; порожні пляшки з-під шампуню «Head&sholders» – 3 шт; 739 відер, ємністю6 кг і3 кг та 335 пакунків, ємністю3 кг та5 кг побутових миючих засобів торгової марки «Exellent».

Виявлені під час обшуку фінансово-господарські та інші документи вилучені та знаходяться в слідчих ГУ ДФС у Закарпатській області, побутові миючі засоби в загальній кількості73752 кг, орієнтовною вартістю 1,3 млн грн, вилучені.



ДФС у Закарпатській області
читач 03.06.2017 15:31 IP: 5.246.191.195
питання до Тячівських податківців. Як можна купити хату в селі з 25 сотинами землі і з усіма комунікаціями, через город протікає потічок, а поруч річка і гори. куточок раю на землі.Івсе це адвокат кошілко продав(Вірніше подарував )чужій людині за 2 тис. у.є. Втім, йому можна. адже підполковнику міліції можна все.Так може податкова підкаже. де можна за такі гроші купити хату?Втім, це з світу фантастики.А ще як цей же підполковник, побудував палац біля Румунського кордону.Він же може показати на які гроші це зробив.Втім,я знову фантазую.Тячівський район, це не той регіон, де шанують закони України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp