Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Підписано закон про квоти абітурієнтам із Криму

3 червня 2017 р., 19:47

Документ гарантує квоти для вступу до вузів абітурієнтам, які живуть на окупованих територіях.

Президент України Петро Порошенко підписав закон, що забезпечує квоти для вступу до вузів абітурієнтам, які живуть на окупованих територіях. Про це повідомляє прес-служба глави держави в суботу, 3 червня.

Закон передбачає, що для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія і які отримали документ про повну загальну середню освіту, прийом на навчання до одного з вищих навчальних закладів, розташованих на території Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, здійснюється на конкурсній основі за результатами вступних іспитів у межах встановлених квот прийому до вищих навчальних закладів України.Згідно з документом, розмір квоти для прийому осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія, до вищих навчальних закладів, розташованих на території Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, встановлюється обсягом 1 тис. місць державного замовлення.Розподіляти квоти між зазначеними вищими навчальними закладами буде Кабмін.Закон вступає в силу із дня, наступного за днем ​​його опублікування, та вводиться в дію через місяць із дня набрання ним чинності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp