Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські полісмени пішли у літній табір (ФОТО)

9 червня 2017 р., 09:00

Аби навчити дітей важливому

 

Інспектори відділу забезпечення безпеки дорожнього руху ГУНП Закарпатської області провели урок з вивчення Правил дорожнього руху для дітей, які відпочивають у літньому таборі села Поляна Свалявського району Днями інспектори відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП області відвідали дитячий оздоровчий літній табір в с. Поляна Свалявського району. Під час зустрічі поліцейські нагадали малечі про Правила поведінки дітей на дорозі в ролі пішохода, про правила поведінки в ролі пасажира транспортного засобу та про правила керування велосипедами. 

Особлива увага була приділена правилам поведінки дітей-пасажирів. Поліцейські розповіли малечі про обов’язкове користування автокріслом, про використання ременя безпеки, а також про заборону відкривання вікон під час руху авто, тим паче виймання рук та голови з вікна. Дітям було наголошено на тому, що в салоні автомобіля повинна панувати тиша, так як відволікаючи водія, можна наразити себе та оточуючих на небезпеку – ДТП. На жаль, в області протягом 5 місяців скоєно 33 дорожньо-транспортні пригоди за участю неповнолітніх, в яких 1 дитина загинула та 33 дітей травмовано. 
Відділ УПД ГУНП в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp