Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівська влада вислухала містян (ФОТО)

21 червня 2017 р., 18:02

Люди ділилися проблемами

 

Більше сорока мешканців міста прийшло зі своїми проблемами на прийом до керівництва міста. Приймали громадян міський голова Андрій Балога, його заступники, керівники структурних підрозділів міськвиконкому. Більшість питань стосувалися житлово-комунального господарства. Так, мешканець вулиці Я. Мудрого скаржився на тиск у водомережі. Наразі за інформацією водоканалу триває зонування міста для забезпечення містян водою цілодобово. В даному випадку тиск знижується через влаштування в деяких квартирах підвищувальних насосних установок. Як повідомляє адміністрація комунального підприємства «Мукачівводоканал» в місті загальна кількість вулиць з централізованим водопостачанням-280, із них 176 вулиць з цілодобовим водопостачанням, що становить 64%. Влада ставить амбітні плани – забезпечити мешканців всіх вулиць цілодобовим водопостачання. В деяких мікрорайонах проводиться тестування мереж, тому й бувають випадки зниження тиску води.

Інвалід II групи, яка мешкає в багатоповерхівці звернулася із заявою на встановлення газового котла. Жінка має право на встановлення котла коштом міської програми. Таким правом скористалося більше 20 соціально незахищених родин отримали такі котли коштом міської програми. Право на звернення для установки безкоштовного газового та електричного обладнання для обігріву та систем фільтрації води газових котлів мають громадян, які потребують додаткового соціального захисту:
інваліди І та ІІ групи по хворобі всіх категорій;
ліквідатори аварії на ЧАЕС І та ІІ категорії;
пенсіонери, які користуються пільгою "діти війни";
багатодітні сім'ї;
учасники, інваліди війни та ветерани військової служби;
вдови загиблих учасників війни та бойових дій.

Кілька скарг стосувалося припинення роботи ліфтів у багатоповерхівках. Зокрема йдеться про будинки на вулицях Університетській та І. Франка. Цьогоріч місто планує оголосити конкурс на їх утримання. Також коштом міста 11 ліфтів ремонтуються. Такі заходи дозволять частково вирішити цю проблему.

Всі озвучені проблеми взяті на контроль керівництвом міста, з кожного питання було дано доручення виконавцям.





Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp