Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві містяни владі на життя скаржилися (ФОТО)

5 вересня 2016 р., 21:00

Розповіли про те, що турбує

У відвертій розмові

 

Сьогодні міський голова Андрій Балога провів черговий прийом громадян. Вже традиційно він проводився спільно з керівниками структурних підрозділів міськвиконкому задля оперативного вирішення проблем.

Найбільше звернень стосувалося ремонтних робіт. Зважаючи на інтенсивність цих робіт в місті, на прийомі мешканці окремих будинків просили включити їх багатоповерхівки в цей перелік. Це стосується і влаштування шатрових покрівель, ремонтів міжквартальних проїздів тощо. Міський голова зазначив, що цього року «завдяки» фінансування закладів профтехосвіти місто не в змозі виконати весь об’єм робіт, що планувався, але місто й далі оновлюватиметься. Об’єкти, які цього року не ремонтувалися – за можливості будуть включені в план.

Чимало мешканців зверталися із проблемою цілодобового водопостачання. Наразі вода постійно вже подається в центральній частині міста. На черзі й нові вулиці з різних мікрорайонів міста. Як повідомили в комунальному підприємстві «Мукачівводоканал» з суботи в районі вулиць Гвардійська, Ростовська, Стефаника, Робоча вже здійснюється цілодобове водопостачання. Також відновлено цілодобове водопостачання в районі вулиць Митрополита Володимира та Росвигівська (частково), Береша-Гойди.

Всі звернення, з якими на прийом прийшли мешканці міста взято на контроль. Відповідні доручення щодо їх вирішення отримали керівники відділів та управлінь міськвиконкому.

Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp