Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські ветерани відзначили День дільничного (ФОТО)

21 червня 2017 р., 19:32

Нещодавно

На Іршавчині своє професійне свято відзначали ветерани служби дільничних інспекторів На святі були присутні 25 колишніх дільничних, які у всій час обслуговували населені пункти району. Зустріч ветеранів відкрив заступник голови ради ветеранів Василь Микита, який привітав зі святом всіх присутніх та гостей. Далі тримав слово голова Іршавської районної ради Віктор Симканинець, він згадав багатьох дільничних, які колись працювали у селі Ільниця.

Голова Іршавської територіальної громади Степан Бобик сказав багато хороших слів про роботу колишніх дільничних та сьогоднішніх, які обслуговують м. Іршава. Степан Бобик запевнив, що він постійно буде сприяти ветеранській організації і при необхідності буде надавати посильну допомогу. З вітальним словом до присутніх ветеранів звернулися начальник Іршавського відділення поліції підполковник Мирон Черничко, який розповів про оперативну обстановку на території району та сьогоднішніх дільничних офіцерів поліції, а також голова ветеранської організації Михайло Станинець. Присутні згадували, як у свій час працювали ветерани служби Іван Ваколя, Федір Петер, Іван Попович, Іван Кляп, Іван Лях, Олександр Бажів, Михайло Ігнатко та інші. Кожний із них працював для людей, їх навіть зараз добре пам’ятають у селах, територію яких вони обслуговували. Звісно, що ветерани не забули тих дільничних, хто передчасно пішов із життя. Їх світлу пам’ять було вшановано хвилиною мовчання. Завершилася зустріч приємним фотографуванням. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp