Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Барбосята організували благодійний ярмарок (ФОТО)

10 березня 2014 р., 13:57

Ярмарок був завершенням конкурсу ГО "БАРБОС" та Зеленого Закарпаття під назвою "Фотографії, зроблені серцем".

Зоозахисники та редакція порталу проводили цю акцію з метою привернути увагу громадськості до проблеми чотирилапих безхатченків Ужгорода. Першим етапом був саме кокурс, на якому журі обирало найкращі світлини, де були зображені бездомні собаки та коти міста, і нагороджувало призами переможців. Спонсорів конкурсу, переможців та саму конференцію можна побачити у попередній статті.

{g}

Другий етап – фотовиставка, котра проходила у провулку Гірчичне зерно. Протягом місяця ужгородці мали змогу милуватися роботами авторів, небайдужих до бездомних собак та кішок.

А останній етап – реалізація світлин за символічною ціною у 50 гривень – має на меті зібрати кошти на лікування та стерилізацю безпритульних тварин Ужгорода. Оскільки роботи були виставлені у соцмережах, то 5 світлин попередньо забронювали, а на ярмарку, котрий проходив у пабі "A priori", що на площі Театральній, продали ще 2. Решту фотографій волонтери завантажать на сторінки БАРБОСу в Інтернеті та реалізуватимуть на ярмарках. Кожен може долучитися до доброї справи, придбавши фото у волонтерів або ж оплативши ветеринарні послуги безпосередньо у ветклініці.

Не бракувало на ярмарку й іншого краму, адже волонтери виготовили різні сувеніри власноруч: картинки, еко-сумки, майки з логотипом, іграшки, біжутерію.

Зоозахисники зазначають, що ярмарки просто неба збирають більше народу, аніж закриті, однак їх проводити ще рано. Та й атмосфера і обстановка пабу дозволяють проходити фотовиставці без ексцесів, адже надворі усі світлини запросто могли полетіти у далечінь. Але, не зважаючи на такий нюанс, відвідувачі залишилися задоволеними. Декотрі виходили із сувенірами від БАРБОСа для своїх близьких, декотрі завзято розпитували про принципи роботи організації. Також волонтери розповсюджували друковану інформацію про необхідність стерилізації чотирилапих, що є найефективнішим вирішенням проблеми безпритульних тварин у місті.

Словом, ярмарок був веселим і корисним. А хто не встиг, того запрошуємо відвідати соцмережі та придбати собі сувеніри там, або ж чекати наступної такої події.

Зелене Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp