Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція назвали причину пожежі в багатоповерхівці Лондона

23 червня 2017 р., 20:38

Пожежа почалася після загоряння холодильника в одній з квартир.

Лондонська поліція офіційно підтвердила, що причиною пожежі в багатоповерховому будинку Grenfell Tower, жертвами якої стали 79 осіб, став спалах холодильника в одній з квартир.

У поліції також підтвердили, що зовнішня обробка будинку, яку журналісти вже давно вважали причиною неймовірно швидкого поширення вогню будівлею, дійсно не відповідала вимогам пожежної безпеки.
Раніше британський прем'єр Тереза ​​Мей розповіла, що фасади ще кількох будинків в Англії облицьовані таким же вогненебезпечним матеріалом, як і Grenfell Tower. Експерти з пожежної безпеки у масовому порядку - приблизно по 100 на добу - перевіряють висотні будівлі в Лондоні. Як очікується, підсумки перевірки будуть оприлюднені наприкінці тижня.
Мей також розпорядилася провести повномасштабне відкрите розслідування причин пожежі.

Зазначимо, на хвилі критики пішов у відставку глава муніципальної ради району Кенсінгтон і Челсі, на території якого розташована згоріла висотка.
Нагадаємо, в ніч на 14 червня спалахнула сильна пожежа в житловому будинку Grenfell Tower в Лондоні, де проживали від 400 до 600 осіб. Гасіння вогню тривало більше двох діб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp