Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець встромив ножа у спину товариша "по чарці"

3 липня 2017 р., 18:41

Потерпілий наразі у лікарні

Такі от реалії на Мукачівщині. Словесна перепалка "веселих" молодиків завершилася для потерпілого лікарнею. Поліція розбиралася у ситуації.

З ножовим пораненням грудної клітки до Мукачівської центральної районної лікарні доставили у стані сильного алкогольного сп’яніння мешканця району. Того ж вечора правоохоронці з’ясували, що напав на хлопця 23-річний раніше судимий молодик Вчора ввечері, близько 18.00 год у смт.Чинадієво Мукачівського району посеред вулиці між двома компаніями молодих людей виникла словесна перепалка. Всі хлопці були у стані сильного алкогольного сп’яніння. Один з чоловіків підбіг до потерпілого і ззаду встромив йому ніж у спину, іншого вдарив по голові. Після чого – зник. Поліцейські Мукачівського районного відділення того ж вечора встановили особу нападника і осіб, які були свідками правопорушення. Однак підозрюваний хлопець переховується від слідства. Розшукуваний раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України - Умисне тяжке тілесне ушкодження. Тривають заходи щодо встановлення його місця знаходження.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp