Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє закарпатців не побоялися сісти за руль "під мухою"

5 липня 2017 р., 17:00

Їх зупинили

У Перечині, Хусті й на Хустщині поліція задокументувала факти керування авто у нетверезому стані У Перечині на п’яній їзді попався чоловік на Skoda Octavia. Зупинили його через видимі пошкодження авто. Виявилося, що він причетний до ДТП, з місця скоєння якої втік. 


Під час розмови з водієм, правоохоронці запідозрили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, а у зв‘язку з його відмовою проходити освідування, адмінматеріали на порушника склали при свідках. У Хусті за порушення правил дорожнього руху, а саме технічну несправність ліхтаря на авто, правоохоронці зупинили водія на Nissan. За розмовою виявилося, що чоловік нетверезий. У лікарні факт наявності алкоголю у крові керманича підтвердили – 0,9 проміле. На порушника складено протокол. Ще одного п’яного спинили на Хустщині. Чоловік на авто «VolksWagen» LT порушив дорожню розмітку. У ході спілкування, він поводив себе неадекватно, що й стало підставою, аби запідозрити його у нетверезій їзді. При свідках на водія складено адміністративні матеріали.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp