Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В історичному центрі Ужгорода продаватимуть "Фаст-Фуд"

5 липня 2017 р., 18:41

Такий дозвіл є

 

27-го червня під час виконкому Ужгородської міської ради розглянули та прийняли рішення про "Про розміщення та анулювання погодження розміщення пересувного обладнання для здійснення підприємницької діяльності", згідно якого тепер в історичному центрі міста по суті з'явиться МАФ, з якого торгуватимуть фаст-фудом.

У пункті 1.6 рішення йдеться про погодження розміщення та режиму роботи пересувного обладнання для здійснення підприємницької діяльності на території м. Ужгород "підприємцю Сапожнікову А.Х., для торгівлі їжею швидкого приготування зі спеціального обладнання МАФбіля Укртелекому на наб. Незалежності (площа 14 кв. м, центральна зона) з режимом роботи з 10.00 до 22.00". При чому на виконкомі погодили розміщення МАФа, терміном на місяць, але "з можливим надалі продовженням".

Водночас управління містобудування та архітектури Ужгородської міськради не погодило розміщення пересувного обладнання підприємцю із таким приписом "зовнішній вид не відповідає історичному ареалу, пропонуємо розмістити у парках та зонах відпочинку".

Водночас як відзначила начальник управління економіки та стратегічного планування Ужгородської міської ради Ольга Травіна висновок комісії по розгляду заяв про погодження місця розташування пересувного обладнання був негативним.

Зрештою за старою схемою розміщення пересувного обладнання для здійснення підприємницької діяльності в історичній частині м. Ужгород в цій локації були визначені дві точки з ПО – торгівля морозивом і велопрокат, але аж ніяк не фаст-фуд.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp