Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді дерева оселилися на дорогах (ФОТО)

2 липня 2014 р., 12:58

Місто полонила перепона.

 

Уже «доброю» традицією стало не прибирати гілки, які падають в Ужгороді, зметене на купи листя, скошену траву. Оскільки останнім часом пройшло вже кілька буревіїв, такого «щастя» по обласному центру Закарпаття чимало.



Хоча з погляду нинішньої міської ради це дуже вигідно. По-перше, можна платити комунальникам зарплати за те, що вони не роблять весь обсяг роботи – менше будуть нарікати. По-друге, великі гілки ужгородці з успіхом використовують для позначення всіляких ям і дір відкритих люків. Оскільки таких – на кожному кроці, то не треба далеко ходити і можна запхати не один, а кілька патиків – краще і дальше видно. І, мабуть, найголовніше – зиму пророкують без газу, як відомо, Росія перекрила вентиль. Тому ужгородці матимуть де назбирати дров.

Крім того, коли міська рада нарешті десь таки щось прибере – це вже свято і привід кілька днів розповідати, яка у нас класна нова влада!

7dniv.info



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp