Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканця Тячівщини знайшли жорстоко побитим біля магазину

28 липня 2017 р., 20:20

Потерпілий не зміг пояснити поліції, як саме отримав травми

В неділю, 23 липня, на службу «102» надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що до них доставлено невідому особу чоловічої статі без свідомості з видимими тілесними ушкодженнями. Чоловіка лікарі виявили біля магазину в Тячеві.

Потерпілий не зміг пояснити поліції як саме отримав травми. Правоохоронці вивчили записи з камер відеоспостереження та з’ясували, що невідомий напав на свою жертву біля паркану місцевого магазину та побив без застосування сторонніх предметів. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівники кримінальної поліції Тячівського відділу встановили, що тяжкі тілесні ушкодження 54-річному мешканцю села Бедевля наніс 51-річний тячівець. Чоловіку повідомлено про підозру та обрано судом міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нападник поміщений в ізолятор тимчасового тримання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 ККУ, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp