Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські затримали чотирьох п’яних за кермом

7 серпня 2017 р., 15:04

Минулої доби

У селі Солочин Свалявського району наряд ГШР зупинив джип «Nіssan» за те, що водій побачив правоохоронців, різко загальмував, а потім спробував втекти. Чоловік зізнався, що випив вина. В районній лікарні у нього виявили 0,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

Двох нетверезих водіїв затримали в Тячівському районі, й обидва керували мопедами марки «Viрer». Житель селища Дубове їхав увечері без шолома і створював під час руху аварійну ситуацію. З’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння, у нього виявили 0,25 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили.

Другий нетверезий мотоцикліст, житель села Вільхівські Лази, був зупинений вночі в селі Красна Тячівського району за керування незареєстрованим мотоциклом і без водійського посвідчення. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, незареєстрований транспортний засіб вилучили на штрафмайданчик.

Іршавські ГШР-івці зупинили ввечері на автодорозі між селами Приборжавське-Довге скутер без номерних знаків, водій якого їхав без шолома. За кермом перебував житель села Бронька, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в районній лікарні у нього виявили 1,1 проміле алкоголю.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp