Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Негода наробила біди на Закарпатті

13 серпня 2017 р., 11:15

Знеструмлені населені пункти, підтоплені вулиці та дворогосподарства

Інтенсивний дощ і сильний вітер, що пронеслися Закарпаттям у ніч на неділю (13.08), спричинили аварійні відключення електроенергії та підтоплення вулиць і дворогосподарств у кількох районах.

– Станом на ранок неділі без електроенергії залишаються вісім населених пунктів Мукачівського та Берегівського районів, – повідомляє Геннадій Москаль. – У Свалявському та Великоберезнянському районах сильний вітер повалив на проїжджу частину кілька дерев. Зараз рух автотранспорту відновлений. Через відсутність світла в м.Берегово цілу ніч не працювала каналізаційно-насосна станція (КНС), внаслідок чого вода затопила три вулиці. З 10-ї години ранку, після відновлення електропостачання й запуску КНС, вода пішла на спад, однак центральна частина Берегова все ще знеструмлена.

Протягом ночі через відсутність електроенергії українська частина Міжнародного пункту пропуску «Лужанка» на українсько-угорському кордоні не працювала кілька годин, автомобілісти змушені були перетинати кордон через пункт пропуску «Вилок». Зараз МПП «Лужанка» працює в нормальному режимі.

Серйозних наслідків негоди по області не зафіксовано, на місцях пошкоджень електромереж працюють аварійні бригади. Протягом найближчих годин електроенергія має бути відновлена по всій області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp