Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейським вручили сучасні нагрудні камери (Відео)

15 серпня 2017 р., 12:15

Для щоденної роботи

Сьогодні, 15 серпня, біля Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбулося урочисте передання 21 боді-камери для всіх відділів та відділень обласної поліції. Начальник ГУНП Роман Стефанишин та керівник управління превентивної діяльності Роман Ус вручили гаджети представникам кущових підрозділів поліції, їм також провели інструктаж щодо використання нової техніки. Вже сьогодні камери будуть передані правоохоронцям для роботи.

«В районах створені групи реагування патрульної поліції і ведеться постійна робота, спрямована на покращення їх діяльності. Спочатку ці працівники поліції отримали нові автомобілі, планшети для швидшого реагування на правопорушення. Тепер спільними зусиллями Національної поліції, обласного управління, місцевої влади їх роботу посилено боді-камерами. Ми постійно працюємо на покращення», – пояснив начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин.

Начальник відділу організації діяльності груп реагування УПД ГУНП Юлія Цап розповіла, що одна така камера коштує 7 тисяч гривен. Проте, запевняє правоохоронець, техніка дійсно варта цього, адже має 32 гігабайти пам’яті, є протиударною, записує з хорошим розширенням відео та чітким звуком, має якісне підсвічування, але разом із тим здатна на повноцінну нічну зйомку. Юлія Цап також наголосила, що боді-камера дуже надійно кріпиться до одягу, вона одночасно маленька і помітна правопорушникам.

Начальник управління превентивної діяльності Роман Ус звернув увагу на те, що застосування таких гаджетів дозволить знімати спірні питання, які іноді виникають під час порушень громадянами правил дорожнього руху чи при специфічних затриманнях.

21 камера наразі не є ста відсотками від потреби, але цією кількістю вже можна забезпечити дуже ефективну роботу. Поліція Закарпаття і надалі працюватиме в напрямку повної укомплектації своїх працівників всіма необхідними для роботи сучасними засобами.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp