Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Літературний серпень у Виноградові багатий на цікаві події

22 серпня 2017 р., 09:00

Останній місяць літа традиційно став часом проведення літературних зустрічей, книжкових презентацій, креативних заходів за участі письменників із усієї України.

Літературна декада почалася 17 серпня – із зустрічі з Андрієм Любкою, автором нової книги «Саудаде». Попри насичений графік поїздок по Україні та Європі, Андрій знаходить можливість поспілкуватися з виноградівськими читачами, своїми земляками. Наступні події відбудуться 21, 22 серпня, коли Виноградів прийматиме потужну бригаду письменників із Києва та інших міст України. Організатори попередньо анонсували приїзд таких відомих поетів і прозаїків, як Василь Герасимюк, Василь Портяк, Павло Вольвач. До зустрічі з ними готуються молоді автори з Виноградова, Іршави, Хуста, Тячева. Ініціатор форуму Святослав Гал обіцяє, що буде цікаво й для нашої молоді, й для відомих гостей.

А 25 серпня літературне обєднання «ЛіТерра» проводить «Сонячний Колізей», що відбудеться на території замку Канків. За словами організатора минулорічного «Колізею» Світлани Кедик, головна родзинка зустрічі – абсолютна довільність, де всі рівні – чи ти член спілки письменників зі столиці, чи початкуючий автор, який уперше вирішив вийти на публіку зі своїми творами.

Василь ГОРВАТ, газета "Новини Закарпаття"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp