Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Син Шуфрича на авто збив чоловіка у Києві (Фото)

27 серпня 2017 р., 15:50

Очевидець пише, що водій помінялися з пасажиром місцями

 

ДТП сталася учора ввечері на вулиці Шота Руставелі неподалік Палацу Спорту: чоловік саме переходив дорогу на пішохідному переході, де його і збив син нардепа Нестора Шуфрича – Нестор Несторович Шуфрич, інформують в патрульній поліції та прес-службі самого ж депутата.

Шуфрич-молодший був за кермом елітної автівки, яку взяв у автосалоні для зйомок кліпу його друга – репера Pabl.A. Співак сидів на пасажирському сидінні під час ДТП.

Як зауважують у прес-службі нардепа, яка першою офіційно повідомила про аварію за участі сина політика, на місце подій прибув також інший син нардепа Олександр та адвокат. Зауважимо, що син нардепа не тікав з місця аварії, а співпрацює зі слідством.

Водночас, очевидці інформують, що відразу після ДТП на місце подій прибув джип з невідомим чоловіком, який почав погрожувати очевидцям ДТП та забороняти робити фото та відео.
Постраждалий пішохід отримав доволі серйозні ушкодження, його відразу ж госпіталізували. Першу допомогу йому надав син головно рабина України Мендель, пише УП.

Очевидець ДТП Анатолий Башловка бачив, як водій зайняв місце пасажира: "Стал свидетелем ДТП на ул.Шота Руставели. На перекрёстке Бентли сбила молодого парня. Сразу после аварии водитель поменялся местами с пассажиром местами. Прошу семью потерпевших связаться со мной".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp