Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті безплатно підтримають підприємців

30 серпня 2017 р., 17:05

У рамках модернізації послуг служби зайнятості та орієнтації їх на європейський рівень, в Хустському міськрайонному центрі зайнятості запрацював Консалтинговий центр - центр безоплатної підтримки та розвитку підприємництва.

Хустський МРЦЗ має значні напрацювання щодо відкриття власної справи безробітними. Багато приватних підприємців відомих в Хустському районі, місті Хуст та і за їх межами розпочинали свою діяльність за сприяння служби зайнятості – вони отримали як фінансову допомогу та і допомогу у формі навчання азам ведення власного бізнесу. Як ми бачимо, в сучасних умовах виникла потреба розширити сферу допомоги підприємцям-початківцям, і не тільки - надати можливість отримати безкоштовні консультації з питань ведення власного бізнесу, надати консультаційну, юридичну, фінансову і навіть психологічну допомогу. Таким чином виникла потреба у відкритті саме таких консалтингових центрів.

Основним завданням Консалтингового центру є забезпечення умов розвитку підприємницьких ініціатив та самозайнятості населення, надання супроводу з питань організації і провадження підприємницької діяльності, що так необхідно у наш час, центр працюватиме у напрямку підтримки власного бізнесу, де підприємці-початківці матимуть можливість отримати групові та індивідуальні консультації спеціалістів та фахівців державних установ за розробленим графіком, представників спілок підприємців як досвідчених колег, дізнатися про найновіші тенденції у сфері ведення бізнесу, перспективні проекти та старт-апи, проекти регіонального розвитку, до яких можна долучитися, просто почути практичні поради.

Консалтинговий центр оснащений комп’ютерною технікою з підключенням до мережі Інтернет, засобами друку та копіювання документів. Бажаючі можуть вільно користуватися технікою, на місці попрацювати над своїми запитаннями, спілкуватися з відповідними консультантами чи бізнес-тренерами on-line чи засобами електронного зв’язку, а при бажанні залишити свою інформацію або проблемне питання на стенді «Візьми для себе – залиш для інших».

На відкритті Консалтингового центру, 29 серпня цього року, крім керівництва центру зайнятості були присутні представники підприємств, установ та організацій, які надалі співпрацюватимуть з нами у Консалтинговому центрі, та надаватимуть консультації: державний реєстратор відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних та фізичних осіб – підприємцівМарина Чопей, керівник сектору туризму районного відділу культури та туризму Валерій Янюк, начальник відділу економічного розвитку Хустської міської ради Степан Удут, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Хустської РДА Наталія Слава, представник спілки підприємців Хустщини Олександр Маслеєв, керівник Хустського відділення Фонду соціального страхування України Світлана Андрейко та головний спеціаліст Ольга Тодавчич, директор Хустського центру надання безоплатної правової допомоги Наталія Дубчак та начальник відділу Тетяна Поковба, голова ради Хустського агентства регіонального розвитку «Хуст-Європа-Центр» Юрій Потрогош, заступник начальника пенсійного фонду України в Хустському районі Наталія Орсаг, начальник відділу економічного аналізу, прогнозування, кадрового та фінансово-кредитного забезпечення управління агропромислового комплексу РДА Надія Сарай, з якими досягнуто домовленості про графік прийомів у Консалтинговому центрі. Участь у обговоренні співпраці взяв і запрошений на відкриття провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації надання послуг роботодавцям Закарпатського обласного центру зайнятості Любов Болдижар.

Консалтинговий центр працює щодня, крім вихідних, з 9.00 до 17.00 к.ч.

Адреса Консалтингового центру: м. Хуст, вул. 900-річчя Хуста, 25, приміщення Хустського міськрайонного центру зайнятості, 3-ій поверх

Контактний телефон відповідального фахівця: (03142) 5-14-09.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp