Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розслідують резонансну аварію (ФОТО)

7 липня 2014 р., 21:30

ДТП трапилася не подалік четвертої школи.

Дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася по вулиціСобранецькій, та яка викликала неабиякий інтерес у городян.

Вчора о півночі до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомленняпро дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася по вулиці Собранецькій,неподалік загальноосвітньої школи №4.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група міськвідділу міліції.Було встановлено, що внаслідок пригоди потерпілі отримали різного видутілесні ушкодження.

Слідчим відділом ужгородської міліції відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває слідство.

В ході досудового слідства буде встановлено винувадця дорожньо-транспортної пригоди. В подальшому його буде притягнуто довідповідальності згідно чинного законодавства.











Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp