Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Через закарпатський кордон хотіли незаконно вивезти авто

31 серпня 2017 р., 19:35

Прикордонники Чопського загону завадили цьому

Легковий автомобіль «RENAULT MEGANE CLASSIC» намагався незаконно ввезти на територію нашої держави 18-річний громадянин України. Під час проходження прикордонно-митного оформлення у пункті пропуску «Ужгород» він пред’явив документи на право керування автівкою, які викликали у правоохоронців сумніви щодо їх дійсності. Отож, прикордонники ініціювали поглиблений огляд легковика та докладне вивчення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Переміщення автомобіля через кордон правоохоронці не дозволили.

Працівники митниці, у свою чергу, подали запит на територіальне управлінням. Краків, Польща, щодо достовірності запису про співвласника автівки, внесеного у реєстраційний документ. Уже за декілька днів від компетентного органу надійшла офіційна відповідь про те, що такий техпаспорт не видавався, печатка у ньому не ставилась та відповідний запис не здійснювався. Оскільки документи на легковик 1997 року випуску виявились підробленими, фіскалами його було вилучено та оцінено у 26 724 грн.






Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp