Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від батьків школярки-переселенки вимагали гроші в ужгородській школі, - Адвокат (ВІДЕО, АУДІО)

5 вересня 2017 р., 12:41

Історія замовчаною не лишилася

{g}

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив блогер Андрій Шокотко, який написав, що адвокат Дмитро Коробко захищає інтереси сім'ї переселенців з Донецька.Вони приїхали в Ужгород в 2014 році, дочку відвели в державний садок через дорогу, а садок опинився НВК "Престиж", де є і школа, повідомив А. Шокотко.

У садку проблем не було, здавали невеликі осудні суми на миючі засоби та будь-яку дрібницю. Цього року дитина пішла в перший клас. У тому ж самому НВК "Престиж", що логічно, - написав блогер.

Їм оголосили, що потрібно здати 2 500 гривень (100 доларів) на ремонт і меблі - всього 97 000 гривен з одного класу. Це тільки на ремонт, а на зошити і все інше ще по 400 гривень. Вони відмовилися, пославшись на закон - ремонт і меблі забезпечує держава, ніяких обов'язкових не обумовлених в законі платежів бути не може, адже це корупція, вимагання, кримінальна відповідальність, - продовжив Шокотко.

Агресія росла з кожним днем, тому на батьківські збори батько дівчинки прийшов з адвокатом Дмитром Коробко. Спочатку розлючені місцеві батьки намагалися вигнати адвоката, а потім і батька дівчинки, заявивши, що він їм не подобається. Троє чоловіків накинулися на нього і намагалися відібрати мобільний телефон, на який він знімав те, що відбувається. До райвідділу поліції, де переселенець писав заяву про напад, вимагання та дискримінації, під'їхали невідомі і кричали "чого понаїхали?", Звинувачували в сепаратизмі, особливо наголошуючи на те, що говорив він по-російськи, - йдеться в публікації. Відео -  та аудіо




Наталя 05.09.2017 15:58 IP: 125.71.53.37
Фууй, які в нас бувають уроди на Закарпатті. Мені дуже соромно перед донецькими, що вони з такого жаливого боку побачили закарпатців. Насправді ці три мужика це саме дно в нашій області. Ось із-за таких трьох уродів і живем так жаливо. А про НВК Престиж я взагалі була в шоці. Раніше рекомендувала цей заклад всім своїм знайомим, бо 6 років тому сама туди свою дочку водила і аж такого свинства тоді там не було. Ганьба НВК Престиж, скотились гірше нікуди. А батьки, які там протестували це вже або зовсім дурні або просто люди без гідності, які бояться піти проти корупції і гнилої системи!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp