Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Шніцера залишають на посаді

8 липня 2014 р., 17:06

Але Громадська рада не даватиме йому спуску.

У вівторок, 8 липня, відбулося засідання Громадської ради з питань охорони здоров’я при управлінні охорони здоров’я Закарпатської ОДА. На зустріч був запрошений голова обласної адміністрації Валерій Лунченко. 

Члени Громадської ради, після тривалого обговорення, дійшли висновку: зважаючи на професійні якості, досвід роботи та відкритість, на сьогодні оптимальне рішення щодо керівника обласного управління охорони здоров’я є кандидатура Романа Шніцера. Проте питання залишається відкритим, Громадська рада продовжуватиме стежити за роботою керівника. 

За підсумками засідання, Валерій Лунченко зазначив: 

- Управління охорони здоров’я має очолювати фахівець своєї справи. Громадська рада таким фахівцем сьогодні бачить Романа Шніцера. Більше того, Міністерство охорони здоров’я не задовольнило заяву про звільнення Романа Івановича. Розумію, що таке рішення буде сприйняте неоднозначно. Тому готовий до нових пропозицій від громадськості. До керівника управління буде прикута особлива увага. 
Прес – центр ОДА
С. 09.07.2014 09:36 IP: 5.105.213.194
Да.....Поменяли шило на мыло....Всё та же продажная влада....
Йончі 08.07.2014 19:57 IP: 10.105.213.194
І де справедливість? Всюди "МАФІЯ"!!!!!!!!!!!!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp