Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівцям нагадали про безпеку (ФОТО)

11 вересня 2017 р., 18:41

11 вересня працівники оперативно-рятувальної служби м. Мукачево провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора на вул. Руська, Підгорянська та Закарпатська.

Працівники ДСНС навідувалися до помешкань громадян, а деяких зустрічали просто на вулиці та розповідали їм про правила безпечної життєдіяльності.

У ході спілкування з населенням рятувальники знайомили громадянам із статистикою пожеж, що виникали на території м. Мукачево та Мукачівського району та трагічні наслідки від них. Також розповідали як безпечно користуватись побутовими, електричними та газовими приладами; монтувати електромережу в будинку чи користуватись пічним опаленням тощо. Усім громадянам вручалися тематичні пам’ятки та листівки попереджувального змісту з відповідної тематики.

Далі працівники ДСНС відвідали дошкільний навчальний заклад № 17, де організували для вихованців тематичні виступи з питань безпечної життєдіяльності. Також розповіли діткам про життя пожежно-рятувальної служби та застерегли від небезпечних ігор з вогнем.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp