Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У закарпатських експертів-криміналістів новий керівник

23 вересня 2017 р., 10:50

Його представили під час наради у Головному управлінні Нацполіції

22-го вересня в Головному управлінні Нацполіції у Закарпатській області відбулася нарада керівництва управління з інспекторами-криміналістами, що працюють у територіальних підрозділах поліції області.

Під час зустрічі криміналістам представили їх нового керівника. Відділ криміналістичного забезпечення закарпатської поліції очолив Роман Ференц. Відсьогодні він відповідатиме за результативність роботи всіх інспекторів-криміналістів області.

Заступник начальника ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Анатолій Шкирта наголосив на необхідності налагодження безперервної співпраці між криміналістами, слідчим управлінням та новим керівником.

«Коли справа стосується резонансних злочинів, реакція має бути миттєвою. Ваш керівник повинен бути проінформований про всі деталі справи, адже інспектор-криміналіст і його якісна робота можуть відіграти визначальну роль у розслідуванні злочину. Правильний слідчий завжди дослухається до думки свого колеги – знавця з криміналістики», – наголосив Анатолій Шкирта.



«Слідчий і криміналіст мають бути нероздільною командою, – запевнив і заступник начальника слідчого управління підполковник Володимир Мага. – Тільки так ми зможемо говорити про дійсно якісний результат роботи».

Для того, аби продовжити підвищувати професійний рівень, підполковник поліції Володимир Мага запропонував організувати регулярні зустрічі криміналістів в управлінні. На таких заходах колеги зможуть обмінюватись досвідом, за рахунок чого і суттєво покращувати результативність роботи.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp