Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для водіїв мукачівських маршруток сигарета за кермом може стати фатальною (ВІДЕО)

10 липня 2014 р., 09:31

Лиш взявся за сигарету і про це в ту ж хвилину знатимуть у міськвиконкомі. І так про всі "гріхи" маршрутчиків можуть доповісти пасажири.

Мукачівських перевізників піддадуть громадській критиці. Відтепер у кожному маршрутному автобусі буде розміщена інформаційна табличка з іменем водія та гарячим номером, куди можуть дзвонити пасажири щоб поскаржитись, або ж відзначити якість наданих транспортних послуг.

У Мукачеві почали боротьбу з горе-маршрутниками. Відтепер долю кожного водія громадського транспорту вирішуватимуть пасажири. Люди мають можливість поскаржитись на неналежну якість перевезення або неадекватну поведінку водія за телефоном гарячої лінії виконавчого органу, який фіксуватиме скаргу і передаватиме її перевізникам. 

За ініціативою Мукачівського управління міського господарства виготовили інформаційні таблички, на яких буде вказано прізвище водія та перевізника разом із номером гарячої лінії. У Мукачеві більше 20 перевізників, але не кожен розуміє, що їхня робота залежить від якості обслуговування пасажирів. Проте як зазначає пан Любомир, більшість водіїв та перевізників були обома руками за нововведення. 

Підтримали нові зміни і пасажири міського транспорту. Кажуть, перш за все це покращить відносини між мукачівцями і міською владою, і покращить якість пасажирських перевезень. 

Крім цього, планують обновити таблички із назвою маршруту і оновити маршрутний розклад, приводять до ладу і автобусні зупинки. Залишається вирішити проблему з місцями для паркування маршруток, оскільки місцеві автовласники нехтують правилами дорожнього руху.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp