Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали кримінального злочинця

30 вересня 2017 р., 12:30

Який тривалий переховувався від слідства

41-річний житель Мукачева підозрюється у скоєнні одразу двохкримінальних правопорушень, передбачених чч. 2 ст. 342 та 345Кримінального кодексу України. Це опір працівникові правоохоронногооргану та умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень під час виконанняним службових обов'язків.

В серпні підозрюваний, який був напідпитку, під час сварки вдарив свою співмешканку. Про це жінка повідомила правоохоронцям. На місце події прибув екіпаж патрульної поліції.

«Підозрюваний при спілкуванні з працівниками поліції погрожував їм, викрикував нецензурні слова, пручався, зірвав нагрудну камеру правоохоронця тощо. На вимоги інспекторів припинити незаконні дії чоловік не реагував та чинив активний опір поліцейським. При затриманні один з поліцейських отримав легкі тілесні ушкодження», – прокоментував старший слідчий Мукачівського відділу поліції.

Мукачівець майже місяць переховувався від органів досудового розслідування, його оголосили в розшук. Дільничний розшукав та затримав підозрюваного. Щодо нього обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Слідчий вже завершив досудове розслідування у цій справі та передав матеріали справи до суду.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp