Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нові подробиці нічної бійки від Тараса Деяка (ФОТО)

5 жовтня 2017 р., 19:30

Цього разу керівник "Карпатської Січі" опублікував фото побитого побратима

За його словами саме за  побитого і була помста. Про це Тарас Деяк написав у своєму "Фейсбуці":

"Вчора деякі бійці Карпатської Січі включно зі мною брали участь в сутичці у центрі Ужгорода.

Зараз цей інцидент активно "піарять" місцеві ЗМІ, прибічники Чубірка, ліберали, ліваки і т.д. Вважаю потрібним дати власне, чітке пояснення подіям, що мали місце в одному з барів міста.

Зустрівшись з товаришем, ми вирішили відпочити в центральній частині Ужгорода, в цей самий час молодий боєць КС перебував в закладі під назвою "Bar 13", який чомусь став популярним місцем для ліво/ліберальних збіговищ та тусовок.
Пізно вночі, покинувши цей заклад, ми з товаришем викликали таксі. А через декілька хвилин побачили нашого юного побратима з повністю окривавленою головою, що ледве тримався на ногах через отримані побої. Коли ми підбігли до нього і спитали, що сталось, він просто показав на вищезгаданий бар. Тоді ми без роздумів побігли до входу, який був забарикадований, і почалась емоційна перепалка. Ми ніколи не залишали такого без відповіді. Не знаю, що трапилося тоді в тому барі, що нашого товариша так жорстоко побили, але в той момент ми не могли вирішити цю ситуацію дипломатично. Я не викрикував ніяких безсмістовних гасел, хоча визнаю, що брав участь в інциденті. Кричав молодий хлопець, що був в стані шоку і в якого зараз 6 швів через побиття.

Ми не розраховуємо на підтримку людей, що нас ніколи не підтримували, не розраховуємо на спад інформаційного тиску. Просто як завжди вважаємо за потрібне доносити до людей правду."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp