Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Плани контрабандистів зазнали краху (ФОТО, ВІДЕО)

5 жовтня 2017 р., 20:30

Фахівці спрацювали

Обшук складських приміщень по вулиці Болгарській, що в Ужгороді, здійснюється від учора співробітниками оперативного-розшукового відділу «Ужгород» спільно з прикордонниками Чопського загону та фіскальною службою. В результаті слідчих дій в асбестових трубах, перероблених кустарним способом під рулони паперу, виявлено значну кількість цигарок. Частина тютюну ймовірно контрафактного виробництва під виглядом румунських «D&B», частина - акцизний «Rothmans». Наразі із майже сотні труб розібрано трохи більше половини. Кількість тютюнових виробів встановлюється.

{g}

Крім цього, на складі виявлено станки, приладдя та технічні засоби, за допомогою яких звичайні труби перетворювались на рулони, щільно «нашпиговані» цигарками. Горе-майстри досить сумлінно підійшли до процесу виготовлення цих конструкцій, демонструючи високий рівень «професіоналізму». Оперативники продовжують різного роду заходи, спрямовані на з’ясування всієї ланки протиправної діяльності, починаючи від виготовлення цигарок і до встановлення точок збуту. Відео- тут.



Прес-служба Чопського прикордонного загону.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp