Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жахлива ДТП у Хусті: одна людина загинула, а ще двоє - у лікарні (Фото)

24 жовтня 2017 р., 19:20

За фактом аварії поліція розпочала кримінальне провадження

 

Вчора, 23 жовтня, близько 14:00, на об‘їзній дорозі у напрямку з міста Хуст до Тячева, трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще дві – отримали травми.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце надзвичайної ситуації встановила причини аварії. Як з‘ясували слідчі, водій «Volkswagen», мешканець Мукачева, здійснюючи маневр обгону, допустив лобове зіткнення з «Opel Vivaro».

Від отриманих множинних травм, водій «Volkswagen» помер у реанімаційному відділенні Хустської районної лікарні, а двоє пасажирів «OpelVivaro» – госпіталізовані до лікарні і наразі перебувають у травматологічному відділенні медзакладу.

За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Автомобілі доставлені на арешт майданчик Хустського відділу поліції. Слідство у справі триває.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp