Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві створили «Інклюзивно-ресурсний центр»

26 жовтня 2017 р., 10:20

Рішення про створення Мукачівської міської комунальної установи

«Інклюзивно-ресурсний центр» Мукачівської міської ради сьогодні прийнято на черговій сесії міськради. 

Його створено з метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладів, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводу.

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Мукачівської міської ради визначено уповноваженим органом управління комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр».

Фахівці закладу проводитимуть комплексну оцінку з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, розроблятимуть рекомендацій щодо програми навчання, особливостей організації психолого-педагогічної допомоги відповідно до потенційних можливостей психофізичного розвитку дитини. Також вестимуть реєстр дітей, які пройшли комплексну оцінку і перебувають на обліку в центрі, надаватимуть консультацій педагогічним працівникам з питань організації інклюзивного навчання.
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp