Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поблизу кордону затримали чоловіка з рушницею (Фото)

26 жовтня 2017 р., 15:30

Вчора ввечері близько 17.30

 

до поліцейських Великоберезнянського відділення поліції надійшло повідомлення від прикордонників Чопського прикордонного загону про те, що на межі прикордонної зони виявлено чоловіка, який має при собі зброю.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що 21-річний мешканець с.Стужиця В.Березнянського району мав при собі гладкоцівкову мисливську рушницю з двома набоями до неї. Дозвільних документів на зброю у чоловіка немає. Окрім того, у мисливських товариствах чи інших громадських організаціях він також не перебуває.

Також поліцейські наголосили, що полювання на території, де був затриманий мешканець с.Стужиця – заборонено законом. Ця природо-заповідна територія належить регіональному ландшафтному парку «Стужиця», що відноситься до Ужанського національного природного парку.

За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами слідчий відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.263 Кримінального кодексу України. У справі триває розслідування.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp