Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рушницю і пістолет закарпатець не сховав (ФОТО)

27 жовтня 2017 р., 08:41

Від полісменів

Під час обшуку працівники поліції вилучили у жителя селища Великий Бичків мисливську рушницю та травматичний пістолет. Зброю направлено на експертизу. За даним фактом слідчий рахівської поліції відкрив кримінальне провадження. Вчора, 25 жовтня, працівники Рахівського відділення поліції згідно з ухвалою суду провели обшук у будинку 66-річного жителя смт. Великий Бичків. 

Правоохоронці знайшли гладкоцівкову рушницю у вітальній кімнаті за шафою. Окрім цього, травматичну зброю поліцейські виявили під водійським сидінням в автівці господаря. Знайдений пістолет італійського виробництва з маркуванням «Brigadier». Зброю працівники поліції вилучили та направили для проведеня експертизи. Правоохоронці з'ясовують, звідки у чоловіка зброя і з якою метою він її зберігав. За цим фактом слідчий відділення поліції вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Слідство у цій справі триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp