Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відзначили річницю визволення краю від фашистських загарбників

27 жовтня 2017 р., 12:00

73 роки тому Закарпаття та Україну звільнили від нацистських окупантів. З цієї нагоди в області відбулися урочистості

Заходи з відзначення 73-ї річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників у п’ятницю, 27 жовтня, розпочалися на українсько-словацькому кордоні. Керівники краю – Геннадій Москаль та Петро Грицик, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, ветерани, а також представники правоохоронних органів, дипломатичних місій та військові поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Україна – визволителям».

Урочисте покладання квітів відбулося і до монументу «Добровольцям Закарпаття – учасникам другої світової війни» на площі Кирила та Мефодія. На меморіальному комплексі «Пагорб Слави» квіти лягли до Вічного вогню. Тут також відбулася хвилина мовчання в пам’ять за загиблими у Другій Світовій війні. Завершилися заходи салютом військових.
Урочистості з нагоди відзначення 73-ї річниці визволення Закарпаття від фашистських загарбників відбулися і в районах області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp