Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники пішли у "Берізку"

27 жовтня 2017 р., 18:23

Аби розказати про важливе

З метою ознайомлення дітей із найнебезпечнішою, проте особливо важливою професією «рятувальника», а також задля привернення уваги громадськості до питань цивільного захисту та навчання населення основам безпечної життєдіяльності проводиться громадська акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти”.
Так, 27 жовтня тячівські рятувальники разом з представниками оздоровчого закладу “Берізка”, що в селі Вонігово провели такий профілактичний захід. Вогнеборці коротко ознайомили присутніх з історією пожежної справи та розповіли про специфіку своєї роботи та надзвичайні події, які їм доводиться ліквідовувати. Найцікавішою ж частиною зустрічі стали показові виступи, під час яких бійці продемонстрували пожежно-рятувальну техніку, спеціальне обладнання та одяг. Потім вогнеборці змоделювали умовне виникнення пожежі, де діти мали можливість за допомогою пожежного ствола загасити пожежу. Також серед учасників акції були розповсюджені пам’ятки та листівки протипожежного характеру.
Дітлахам акція дуже сподобалася, а найголовніше те, що кожен з них усвідомив, що біду краще попередити, аніж ліквідувати. Сповнені вражень від побаченого, діти надовго запам’ятають цікавий та змістовний візит рятувальників, і відтепер сто разів подумають, чи варто пустувати з вогнем.

На завершення заходу колектив та вихованці навчального закладу щиро подякували за дуже цікаву, змістовну, корисну та повчальну акцію.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp