Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині працює зразковий оздоровчий табір (ФОТО)

13 червня 2014 р., 14:45

У таборі, розташованому у графському маєтку села Вонігово, всі зміни вже зайняті до вересня.

У рамках робочої поїздки на Тячівщину, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко, у супроводі голови райдержадміністрації Петра Голубки та інших посадовців, навідалися в оздоровчий комплекс «Берізка».

Керівник закладу Нінель Стойка ознайомила поважних гостей з історією, інфраструктурою та роботою закладу, який на сьогодні є показовим в області. Вже цього року тут оздоровлено 360 дітей, зараз працює перша літня зміна, де відпочиває 71 дитина. А заповненими вже є всі місяці, включно і вересень. Що свідчить про популярність та великий рейтинг оздоровчого закладу.

{g}

Воно й не дивно. Адже на даний час тут створені прекрасні умови для відпочинку – облаштовано спальний корпус, баскетбольна та волейбольна площадка, а також поле для мініфутболу, дитячий ігровий майданчик, музей старовинних речей та зоокуточок. І звісно, приваблює й сама територія, де всюди повно квітів, декоративних дерев та затишних місць для відпочинку.

Губернатор області Валерій Лунченко схвально відгукнувся про роботу закладу «Берізка», відмітивши неабияку дбайливість та господарність керівництва. А також наголосив на людському факторі, від якого, на його думку, залежить не лише мікроклімат у колективі, а й загальний стан справи. Тож «Берізку» у цьому плані можна ставити багатьом у приклад і досвід як потрібно працювати.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp